Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 1
Sutra: 16° 16° 1
14. listopada 2019.
Ispis članka: Zagrebačka policija izdala tjeralicu za čovjekom koji je iscrtao srp i čekić na Tuđmanu - Novi List

NoviList.hr

Zagrebačka policija izdala tjeralicu za čovjekom koji je iscrtao srp i čekić na Tuđmanu

Objavili fotografije

16. siječanj 2019 20:49

Napisao: Portal Novilist.hr

Pitaju javnost: Prepoznajete li ovog čovjeka?

Foto Facebook, MUP

ZAGREB Zagrebačka policija izdala je svojevrsnu tjeralicu za muškarcem koji je sprejem iscrtao srp i čekić na novopostavljenom spomeniku Franji Tuđmanu u Zagrebu.

Na svojim stranicama objavili su fotografije s nadzornih kamera koje prikazuju muškarca za kojeg "se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu". 

- U subotu, 5. siječnja 2019. godine oko 23.55 sati u Ulici Hrvatske bratske zajednice nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ na način da je crnim sprejem iscrtao grafit na spomeniku.

Na fotografiji je muškarac kojeg potražujemo, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 175-185 centimetara, srednje tjelesne građe, svjetlije smeđe kose srednje dužine svezane u rep i svjetlije puti.

Molimo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, pozivom na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr, objavila je zagrebačka policija.

muskarac2