Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. travnja 2020.
Ispis članka: Vozač BMW-a snimljen kako divlja autocestom prije nego je smrskao aute kod Svete Helene - Novi List

NoviList.hr

Vozač BMW-a snimljen kako divlja autocestom prije nego je smrskao aute kod Svete Helene

Horor nesreća

12. srpanj 2019 23:33

Napisao: Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Facebook Varaždinski

VARAŽDIN Portal Varaždinski objavio je snimku u kojoj se vidi vozač BMW-a, odgovoran za strašnu nesreću na naplatnim kućicama kod Svete Helene, kako neposredno prije nesreće divlja autocestom.

Snimku im je poslao čitatelj, koji je i sam skoro postao žrtva ovog vozača.

On je samo nekoliko trenutaka kasnije u naletu svog BMW-a uništio tri automobila i teško ozlijedio tri osobe, koje su ostale zarobljene u svom automobilu. Morali su ih izvlačiti vatrogasci.

Žena i dječak izvan su životne opasnosti, dok je muškarac stabilnije, no i dalje životno ugrožen, doznaje se danas u zagrebačkim bolnicama, u kojima liječe članove ove obitelji.

- Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina jer nije vozio po propisima, već je vrludao cestom.

Prije nego što se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara, kazao je svjedok za Varaždinski.

Vozač BMW-a, 35-godišnji Ozren M. u kobno vrijeme zabijanja u vozila na naplatnim kućicama Sveta Helena razgovarao je na mobitel, neslužbeno je danas doznao Jutarnji list.

Također, vozio je na tempomatu, a kazaljke u autu su se zaustavile na preko 150 kilometara na sat.

Internetom je u petak počela kružiti snimka strašne nesreće. Na njoj se vidi kako vozač BMW-a velikom brzinom dolijeće i udara u vozilo ispred sebe, gura ga u zid i okreće se na bok.

Zagrebačka policija u petak je objavila da se vozač (35) BMW-a neprilagođenom brzinom zabio u Škodu, čiji je vozač (38) usporavao ispred naplatne kućice zbog zaustavljenog Audija ispred njega.

Nakon što se vozač BMW-a zabio u njih, Škoda je odletjela u betonski zid, a zatim i u dvije naplatne kućice prije nego što je udarila u stražnji dio Audija, kojim je upravljao 32-godišnjak.

Nakon nesreće vozač BMW-a je, pričaju svjedoci za 24 sata, neozlijeđen izašao iz vozila te se u panici i izbezumljen držao za glavu.