Sudar na križanju

Tri su osobe prevezene u bolnicu nakon sudara dvaju vozila u Saršonima

Fiore Vežnaver

Snimio Fiore VEŽNAVER

Snimio Fiore VEŽNAVER

Prema prvim informacijama, vozilom Hitne pomoći u riječki KBC prebačeni su vozač i suvozačica iz SUV-a »hyundai ix35« te vozač automobila »opel vectra« (oba vozila riječkih tablica), ali nitko nije životno ugrožen



RIJEKA Tri su osobe prevezene u bolnicu nakon sudara dvaju vozila u središtu Saršona, na glavnoj prometnici, danas nešto prije 18 sati.Prema prvim informacijama, vozilom Hitne pomoći u riječki KBC prebačeni su vozač i suvozačica iz SUV-a »hyundai ix35« te vozač automobila »opel vectra« (oba vozila riječkih tablica), ali nitko nije životno ugrožen. 


 Snimio Fiore VEŽNAVER


Snimio Fiore VEŽNAVER



Zbog nesreće   na županijskoj cesti u Saršonima prekinut je na neko vrijeme  promet u smjeru Rupe, a u smjeru Drenove i Trnovice  teče bez poteškoća.




Po preliminarnim saznanjima s mjesta događaja, prometna nesreća se dogodila kada je »vectra«, što se uključivala u promet sa sporedne ceste, na križanju oduzela prednost »hyundaiu« što se kretao glavnom cestom u smjeru Rupe.


Nakon žestokog sraza »hyundai«, u kojem su se navodno nalazili supružnici, odbačen je na stup uz cestu. Na mjesto događaja su, osim Hitne pomoći i policije, stigli i vatrogasci, iz preventivnih razloga.