Strašno

Tragedija na cesti kod Vukove Gorice: u slijetanju vozila poginuo bračni par, ozlijeđeno dijete

P. N.

Foto Pixsell

Foto Pixsell

Na ravnom dijelu njihova je škoda sletila s ceste u desni usjek. Uz Hitnu službu morali su intervenirati i vatrogasci te pomoći u izvlačenju tijela i preživjele osobe



KARLOVAC Tragična prometna nesreća dogodila se oko 13.35 sati u Vukovoj Gorici na Državnoj cesti D-3 u smjeru prema Karlovcu. U slijetanju vozila dvije su osobe smrtno stradale a jedna je ozlijeđena.


KAportal neslužbeno saznaje da se radi o bračnom paru s djetetom no još nema službene potvrde te informacije. Za sad se pretpostavlja da su supružnici iz Vrbovskog, s kćerkom u automobilu išli u Karlovac po drugo dijete koje se vratilo s mora.


Na ravnom dijelu njihova je škoda sletila s ceste u desni usjek. Uz Hitnu službu morali su intervenirati i vatrogasci te pomoći u izvlačenju tijela i preživjele osobe.




U tijeku je policijski očevid a promet se odvija naizmjence jednim trakom. O okolnostima ove strašne nesreće, još jedne u nizu na hrvatskim cestama u kojoj su izgubljeni životi, više će biti poznato nakon očevida, javlja KAportal.