Gledali Zvezdu

‘Sramota je ovo što se dogodilo’: Policija potvrdila da je u napadu u kafiću kod Knina ozlijeđeno pet osoba

Hina

Foto Feral. News / Novi list

Foto Feral. News / Novi list



Pet osoba, među kojima i jedan maloljetnik, lakše je ozlijeđeno u srijedu navečer u Uzdolju kod Knina kada ih je nekoliko nepoznatih osoba napalo u kafiću, isto se dogodilo i u mjestu Đevrske također na kninskom području, ali tamo nitko nije ozlijeđen, a lokalni portali pišu da su bili napadnuti jer su gledali prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde.


Šibensko-kninska policija u četvrtak je priopćila kako je sinoć oko 22.30 sati u mjestu Uzdolje nekoliko zasad nepoznatih osoba u tamošnjem kafiću verbalno i tjelesno napalo vlasnicu i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta.


Tom je prilikom pet osoba lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.




Nakon toga, oko 22,50 sati, u mjestu Đevrske je također nekoliko nepoznatih osoba verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika kafića i goste te oštetili inventar, no nitko nije bio ozlijeđen.


»Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari. Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje«, zaključuju u policiji.


Lokalni portali navode kako su se oba incidenta dogodila u kafićima gdje se pratio prijenos utakmice beogradske Crvene vezde, koja je sinoć igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa.


Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u četvrtak da prema njegovim informacijama nitko od napadnutih osoba kod Knina, koji su kafiću gledali prijenos utakmice Crvene zvezde, nije životno ugrožen, ali je sramota što se takav incident dogodio. 


»Čuo sam za incident koji osuđujem. Prema informacijama koje imam, nema životne ugroze, ali sramota je i ružno što se dogodilo«, rekao je Kujundžić novinarima uoči Vladine sjednice.