Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Ispis članka: Smiljana priznala ubojstvo sestre: Slomila se na ispitivanju, otkriveno tko je našao tijelo - Novi List

NoviList.hr

Smiljana priznala ubojstvo sestre: Slomila se na ispitivanju, otkriveno tko je našao tijelo

18. veljača 2019 16:59

Napisao: Portal Novilist.hr

Obdukcijom će biti i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla

Photo Sanjin Strukic/PIXSELL, nestali.hr

RIJEKA Telegram doznaje da je Smiljana Srnec priznala ubojstvo svoje sestre.

Slomila se tijekom policijskog ispitianja i istražiteljima je priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Ana Raić Knežević za Telegram iz dobro obaviještenih izvora upućenih u ovaj slučaj.

Još se čeka ispitivanje u nazočnosti odvjetnika, koje bi onda moglo biti korišteno kao službeni dokaz. Tužiteljstvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produlji pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela.

Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla.

Tijelo Jasmine Dominić koja je nestala još 2000. godine pronađeno je u subotu u zamrzivaču u obiteljskoj kući u mjestu Palovec. Pronašli su ga, doznaje Telegram, članovi obitelji Srnec koji su preuređivali dio prostora u kući.

U tom trenutku Smiljana Srnec nije bila u kući pa su članovi obitelji prišli zamrzivaču u kojem je, inače, godinama uredno bila spremana hrana. Međutim, nikada nitko nije dublje zavirio u škrinju, pa je tijelo Jasmine Dominić u njoj bilo svo ovo vrijeme skriveno.

Smiljana Srnec navodno je uspješno zavaravala cijelu obitelj i prijatelje govoreći kako njezina sestra nije nestala, već je odselila iz Hrvatske. Uvjeravala ih je kako je preko jedne prijateljice dobila informacije da je Jasmina otišla u Francusku, te kako je pronašla posao na jednom brodU evidenciji nestalih osoba stoji da je Jasmina Dominić nestala tijekom kolovoza 2000. godine. Kao mjesto nestanka navodi se Zagreb, a pod okolnostima nestanka navedeno je da je napustila fakultet i studentski posao u Zagrebu. Jasmina je, inače, u rujnu te 2000. godine trebala napuniti 23 godine, piše Telegram.