Oči u oči

Provirili iza cerade pa pobjegli u brdo: Vozaču kamiona u Šibeniku iskočili migranti

Portal Novilist.hr

Photo Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Photo Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene, ispričao je vozač



ŠIBENIK Vozaču šlepera BiH registracija danas je s njegova teretnjaka iskočilo dvoje migranata, nakon što je stao na parkingu jednog trgovačkog centra u Šibeniku. Provirili su iza cerade pa počeli bježati u brdo. Pretpostavlja se da je riječ o migrantima, rekla je policija za ŠibenikIN.


Vozač kamiona firme ‘Dumi Šped’ za ŠibenikIN ispričao je kako je krenuo iz Livna uobičajenom rutom te da nije primijetio ništa neobično.


– Krenuo sam iz Livna najnormalnije kao i svaki dan. Pretpostavljam da su oni ušli odmah u Livnu ili na graničnom prijelazu Kamensko, ali ja ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu vidio sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene.




Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio van, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu, ispričao je vozač.


Dodaje da je ovo prvi put da mu se nešto ovako dogodilo, no od kolega je čuo da se ovakve stvari događaju sve češće.


Policija je pronašla dvojicu migranata na Meterizama nekoliko minuta nakon 13 sati, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.


– Dvojicu muškaraca ispitat ćemo i utvrditi im identitet te ostale okolnosti događaja i temeljem toga poduzet ćemo ostale mjere i radnje, kazala je Kosor za ŠibenikIN.