HAC-ovka

Novi detalji o pijanoj vozačici: Skrivila je već pet nesreća, svaki put u tuđoj jurilici

P. N.

Foto Screenshot Facebook

Foto Screenshot Facebook

Prema neslužbenim informacijama, niti jedan od automobila koje je vozila, a niti ovaj Audi A3, nisu bili njezino vlasništvo



SPLIT Karlovčanka Ivana Tena Gotovac Soldić (38), koja je kazneno prijavljena zbog sumnje da je alkoholizirana s 1,10 promila alkohola u krvi na Poljičkoj cesti u Splitu usmrtila 19-godišnju studenticu na ispitivanju u splitskoj policiji branila se šutnjom.


Sve je više informacija koje ukazuju na to da je 38-godišnjakinja, zaposlena u HAC-u, gdje je bila i sindikalna povjerenica u Dugopolju, stvarno vodila prilično opasan život, piše Slobodna Dalmacija.


Pojavile su se tako informacije da se 2002. godine u Karlovcu zabila autom u kuću i pobjegla.  Potom je u 2008. godine BMW-om oduzela prednost i udarila u drugi auto s 0,4 promila u krvi, a u Splitu je 2011. godine vozeći BMW prošla kroz crveno i udarila u drugi automobil.




S Audijem je, pak, 2015. sletjela s ceste Udbina – Gračac. Ona i maloljetnica iz vozila tada su lakše ozlijeđene. Također, u Sinju je 2015. godine prekršajno suđena zbog vožnje s 1,1 promil alkohola te joj je izrečena zabrana vožnje.


Zanimljivo je da, prema neslužbenim informacijama, niti jedan od automobila koje je vozila, a niti ovaj Audi A3, nisu bili njezino vlasništvo.


Čiji su onda bili?


Slobodna Dalmacija pričala je s nekim mještanima i poznanicima njezina 30-ak godina starijeg bračnog partnera prezimena Soldić, za kojeg kažu da joj je suprug samo na papiru.


Upoznali su se prije pet-šest godina na svadbi njegova sina, a ona je tada bila došla s jednim od sinovljevih prijatelja. On ju je, pričaju sugovornici Slobodne, vrlo brzo zavolio, a ona je to navodno uskoro iskoristila formalno se udavši za njega.