Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2019.
Ispis članka: KRAĐA U JURDANIMA Ukrali mitsubishi, pa se s lažnim tablicama vozili do Delnica - Novi List

NoviList.hr

KRAĐA U JURDANIMA Ukrali mitsubishi, pa se s lažnim tablicama vozili do Delnica

Oštećena kastavska tvrtka

29. kolovoz 2018 11:29

Napisao: P. N.

35-godišnjak i 37-godišnjak sumnjiče se da su  24. kolovoza u Jurdanima otuđili osobno vozilo marke mitsubishi, novac i više od 500 kg bakrene sirovine u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Kastvu

Snimio Vedran KARUZA

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 35 i 37 godina, zbog sumnje da su počinili tri kaznena djela.  

Sumnjiče se da su  24. kolovoza na području Jurdana otuđili osobno vozilo marke mitsubishi, novac i više od 500 kg bakrene sirovine u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Kastvu.

Uz to su na spomenuto vozilo montirali nepripadajuće tablice i vozilo koristili dok ih nisu zaustavili policijski službenici na području Delnica.

Time su počinili kaznena djela krivotvorenje isprave, krađe te neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, a materijalna šteta cijeni se na oko 20 tisuća kuna.

Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.