Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
14. prosinca 2019.
Ispis članka: IZNUDA U MALOM LOŠINJU I RIJECI Prisilio mladića da na ime nepostojećeg duga u više navrata isplati stotine tisuća kuna - Novi List

NoviList.hr

IZNUDA U MALOM LOŠINJU I RIJECI Prisilio mladića da na ime nepostojećeg duga u više navrata isplati stotine tisuća kuna

Priveden 35-godišnjak

25. travanj 2019 18:32

Napisao: P. N.

Ozbiljnom prijetnjom na štetu 22-godišnjeg hrvatskog državljanina i njemu bliskih osoba, prisilio je oštećenog da mu na ime nepostojećeg dugovanja u više navrata isplati više stotina tisuća kuna te s istim nastavio i nadalje

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s lošinjskom policijom proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iznuda i lihvarski ugovor.

Sumnja se da je kaznena djela počinio od kraja 2017. do početka 2019. godine na području Malog Lošinja i Rijeke u namjeri stjecanja znatne imovinske koristi.

Ozbiljnom prijetnjom na štetu 22-godišnjeg hrvatskog državljanina i njemu bliskih osoba, prisilio je oštećenog da mu na ime nepostojećeg dugovanja u više navrata isplati više stotina tisuća kuna te s istim nastavio i nadalje.

Zbog sumnje na počinjenje navedenih kaznenih djela osumnjičeni 35-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.