Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
13. prosinca 2019.
Ispis članka: Dječačić pao s balkona u Zagrebu, liječnici se bore za njegov život. "Čuo sam krikove" - Novi List

NoviList.hr

Dječačić pao s balkona u Zagrebu, liječnici se bore za njegov život. "Čuo sam krikove"

Strašno

22. rujan 2018 13:52

Napisao: P. N.

Vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla, ispričao je svjedok

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

ZAGREB Dječak je pao s balkona s drugog kata zgrade u zagrebačkoj ulici Božidara Adžije. Hitno je prevezen u Klaićevu bolnicu, gdje je podvrgnut operaciji.

Liječnici se bore za njegov život.

- Riječ je o kraniocerebralnoj ozljedi sa višestrukim prijelomima lubanje. Ima i stabilnu ozljedu vratne kralježnice i ozljede pluća. Nakon operacije ide u intenzivnu njegu na daljnje liječenje i opservaciju, rekao je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof.dr.sc. Goran Roić za 24 sata.

Svjedok je ispričao kako se sve odigralo oko 10.30 sati.

- Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla, ispričao je.

Liječnici su dječaku pružili prvu pomoć i odmah ga odveli u bolnicu.

- Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu, rekao je svjedok za 24 sata.