Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 6
Sutra: 7° 7° 6
19. ožujka 2019.
Ispis članka: Odbojkaški turnir u Dvorani mladosti i dvorani na Zametu - Novi List

NoviList.hr

Odbojkaški turnir u Dvorani mladosti i dvorani na Zametu

Open days volleyball

8. rujan 2018 07:55

Napisao: Kristian Sirotich

Na turniru će nastupiti 15 ekipa u tri kategorije

RIJEKA U organizaciji Riječkog sportskog saveza, Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije i Ženskog odbojkaškog kluba »Sušak« ovog će se vikenda u Rijeci odigrati šesto izdanje međunarodnog turnira za odbojkašice, ove godine pod imenom »Open days volleyball«.

U Rijeci će se tako okupiti 15 ekipa u tri kategorije iz Primorsko-goranske županije i Italije pa će Trsat i Zamet biti u znaku odbojke. Na Zametu će igrati djevojke u U-14 i U-16 kategorijama, a na Trsatu djevojke U-18 i starije.

– Kada smo 2013. godine pokretali turnir prijateljstva vizija je bila da se naizmjenično jedne godine igra u Rijeci, jedne u Italiji. Dobro je to zbog djece, koja s ovakvim utakmicama dobiju dodatnu motivaciju za bavljenje sportom, ali i upoznaju nove prijatelje. Zahvaljujemo se Riječkom sprotskom savezu, Odbojkaškom savezu PGŽ i Gradu Rijeci što nas prate na tom našem putu – rekla je Davorka Lukež, predsjednica ŽOK Sušak, koja je uz Vladimira Brnečića, predsjednika OS PGŽ-e, Slaviše Bradića, glavnog tajnika Riječkog sportskog saveza i Marte Božić, kapetanice seniorske ekipe Sušaka, predstavila ovaj više nego respektabilan turnir.

Turnir počinje u subotu u 10.30 sati na Zametu i 10 sati na Trsatu, a utakmice za poredak odigrat će se na Zametu u nedjelju od 9 sati. U 10.30 sati na rasporedu je utakmica za treće mjesto, u 12 pak finale.