Pojačanje na Kantridi

Bojan Car se vratio u redove vaterpolista Primorja EB

Igor Duvnjak

Bojan Car/Foto Arhiva NL

Bojan Car/Foto Arhiva NL



RIJEKA Vaterpolisti »Primorja Erste banke« su početkom priprema za drugi dio natjecanja u A2 Regionalnoj ligi dobili željeno pojačanje, iskusnika Bojana Cara. Momčad Igora Hinića želi uspon na ljestvici sa petog mjesta u čemu bi joj trebao pomoći ovaj povratnik na bazen Kantride. Iz kluba poručuju kako su itekako zadovoljni realizacijom ovog dogovora, smatraju da je momčad dobila još jednu »kartu više« za drugi dio sezone. Riječ je o djetetu kluba koji svojim znanjem i iskustvom može pomoći mlađim suigračima kojima se nakon duge stanke radi ozljede priključio prvi centar Lovro Paparić, ali nažalost nema teže ozlijeđenog prvog beka Mislava Vrlića. U protekloj polusezoni je igrao za »Medveščak«, još prije toga u »Primorcu« iz Kotora, a sada se »dite vraća materi«.


– U biti sam sve vrijeme trenirao na Kantridi s primorjašima išao sam tek na utakmice u Zagreb. Prijatelj me naime bio zapitao da li bih pomogao »Medveščaku«, a ja sam bio pristao – kaže Bojan Car, iskusnik rođen 1987. godine. Jedan je od izdanaka crikveničke škole vaterpola, gdje je igrao u najmlađim kategorijama da bi se onda igrački formirao u »Primorju EB«. Tu je igrao do svoje 25. godine, sedam godina je bio u prvoj ekipi.


– Sve vrijeme sam bio tu na bazenu a s obzirom da me trener Igor Hinić zapitao da li bih se vratio, pristao sam. Ne moram više putovati na utakmice, a jasno da bi mi bilo drago ako bih mogao pomoći našoj mladoj momčadi – rekao je Car.