Premier liga rukometaša

Zamećani nadigrali Umažane, navijači pozdravili kišu golova

Igor Duvnjak

Detalj s utakmice Zamećana i Umažana/Foto S. DRECHSLER

Detalj s utakmice Zamećana i Umažana/Foto S. DRECHSLER



RIJEKA Utakmica 6. kola Paket Premijer lige rukometaša: Zamet – Umag 33:26 (19:13). Centar Zamet. Gledatelja 400. Suci: Mikelić i Parađina (Solin).


ZAMET: Zarev 4, Mozetić 3, Grgurević, Njegovan 8, Jeličić 1, Šehić 5, Sorić, Tomljanović, Bogosavljev 1, Viskić, Samardžić, Mrakovčić, Koler, Starčević 2, Martinović 3, Načinović 5 (1).


UMAG: Lučin, Buvinić 2, Krupić 2, Gavran, Horozović 2, Bošnjak 3, Ružić, Majić 5, Vukotić, Glavaš 5 (4), Milinković,Maros, Matijević, Gorbunovs, Sinčić 2 (1), Vujić 5.




Isključenja: Zamet 12, Umag 8 minuta. Sedmerci: Zamet 1 (1), Umag 5 (5).



Rukometaši Zameta su dobili još jedan susjedski derbi na svom parketu, nakon što su u Rijeci torpedirali Poreč, u svojoj dvorani su sasvim nadigrali Umag. Igrači trenera Valtera Matoševića su od početka zaigrali vrlo čvrsto i odlučno u obrani, itekako efikasno i raznovrsno u napadu za što su nagrađivani rezultatom. Domaća momčad, koja je imala čak devet strijelaca u derbiju starih rivala, vodila je doslovno od prve do posljednje minute, ne dovodeći u pitanje svoj puni pogodak. Uz kišu golova i uz skandiranje s tribina kao nagradu za reviju lijepog rukometa, Zamećani su proslavili pobjedu plesom i pjesmom na centru igrališta.