Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Ispis članka: Odbojka na pijesku: Porazi Hrvatica u kvalifikacijama - Novi List

NoviList.hr

Odbojka na pijesku: Porazi Hrvatica u kvalifikacijama

Poreč Major turnir

2. lipanj 2015 15:05

Napisao: HINA

Martina Matić i Dina Bečić izgubile su sa 0-2 (19-21, 9-21) od Švicarki Jamie Lynn Broder i Kristine Valjas, dok su Valentina Vrbanc i Ema Prenc također sa 0-2 (13-21, 7-21) izgubile od Njemica Julije Sude i Chantal Laboureur

Hrvatske igračice Matić i Bečić igraju protiv Švicarki Valjas i Broder / Foto: Goran Sebelic / CROPIX

POREČ Prvoga dana Poreč Major turnira u odbojci na pijesku, prvog iz serije »World Toura«, u kvalifikacijama u ženskoj konkurenciji nastupile su dvije hrvatske kombinacije, ali su se oprostile od daljnjeg sudjelovanja već nakon 1. kola.

Martina Matić i Dina Bečić izgubile su sa 0-2 (19-21, 9-21) od Švicarki Jamie Lynn Broder i Kristine Valjas, dok su Valentina Vrbanc i Ema Prenc također sa 0-2 (13-21, 7-21) izgubile od Njemica Julije Sude i Chantal Laboureur.

U glavnom ždrijebu odbojkašica nastupit će Maja Roško i Antea Tadić, te Dalida Vernier i Tea Jurić, a one će svoje prve nastupe imati u srijedu.

Kvalifikacije odbojkaša na programu su također u srijedu, a u nima će nastupiti dvije hrvatske kombinacije, Marin Jerčić i Krešimir Karaula, te Timofej i Jegor Žukovski.

U glavnom muškom turniru, koji počinje u četvrtak igrat će Ivan Zeljković i Filip Silić, te Nikša Dell'Orco i Ivan Đorđević.