St. Moritz

Dino Sokolović najbrži u slalomu

Hina

Dino Sokolović / NL arhiva

Dino Sokolović / NL arhiva

Dino Sokolović je u subotu u St. Moritzu pobijedio u slalomu za Svjetsku kup u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom. Sokolović je bio vodeći nakon prve vožnje, a do svog novog velikog uspjeha u Svjetskom kupu došao je i odličnom vožnjom u drugom 'laufu'. Uz Sokolovića, preostala dva mjesta na pobjedničkom postolju zauzela su dvojica Japanaca, Taiki Mori i Takeshi Suzuki

ST. MORITZ Nakon što je u petak osvojio drugo mjesto, Dino Sokolović je u subotu u St. Moritzu pobijedio u slalomu za Svjetsku kup u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom.Sokolović je bio vodeći nakon prve vožnje, a do svog novog velikog uspjeha u Svjetskom kupu došao je i odličnom vožnjom u drugom ‘laufu’. Uz Sokolovića, preostala dva mjesta na pobjedničkom postolju zauzela su dvojica Japanaca, Taiki Mori i Takeshi Suzuki.

St. Moritz je sretno mjesto za člana Monoski kluba »Zagreb«. Sokolović je u ovom švicarskom skijalištu ostvario tri slalomske pobjede i osvojio jedno drugo mjesto, te jednom bio četvrti u veleslalomu.


Ove se godine u St. Moritzu natjecalo 78 skijašica i skijaša iz 19 zemalja.