Zujo stiže na Kantridu

Veznjak »Napolija« na posudbi u »Rijeci«: Josip Radošević danas potpisuje ugovor

Ivan Volarić

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Sve je dogovoreno s Radoševićem i »Napolijem«. Josip danas ima zakazan liječnički pregled i potpis ugovora. Vjerujem da ćemo to uspješno privesti kraju. Riječ je posudbi do 31. prosinca ove godine – objašnjava Juričić



Sportski direktor »bijelih« potvrdio je da će nakon Filipa Bradarića »Rijeka« dobiti još jednog splitskog veznjaka u Josipu Radoševiću, 20-godišnjaku kojega je »Hajduk« prodao u »Napoli« u siječnju 2013. godine i utržio dva milijuna eura na ime odštete. Igrač kojega od milja zovu Zujo ili Gattuso, po uzoru na talijanskog defanzivnog veznjaka, za razliku od Bradarića, stiže na Kantridu na jednogodišnju posudbu. 


    – Sve je dogovoreno s Radoševićem i »Napolijem«. Josip danas ima zakazan liječnički pregled i potpis ugovora. Vjerujem da ćemo to uspješno privesti kraju. Riječ je posudbi do 31. prosinca ove godine – objašnjava Juričić. 


    Angažmanima dvaju veznjaka ne završava prijelazni rok za društvo s Kantride. U tijeku je potraga za još jednim napadačem.    – Još uvijek pratimo situaciju na tržištu, ima još desetak dana do kraja prijelaznog roka. Ako se pojavi nešto što bi nas zaintrigiralo onda ćemo reagirati. Iako, imamo dovoljno igrača da možemo i s ovakvom ekipom nastaviti natjecanje. Vjerujemo i da će se Bugarin Hristov brzo oporaviti – kazao je Juričić. 

    Bradarićevim i Radoševićevim dolaskom otvorila se mogućnost posudbe nekog prekobrojnog veznjaka. Osječani s nestrpljenjem iščekuju kadrovsku pomoć s Kantride obećanu prilikom Mišićeva transfera. 




    – U razmišljanju smo da posudimo nekog veznog igrača, ali ne mogu još govoriti o imenima i klubovima – rekao je Juričić.