Izbornik BiH

ROBERT PROSINEČKI: Zoran Kvržić je bio motor na obje strane, odigrao je odličnu utakmicu

Portal Novilist.hr

Robert Prosinečki/Foto REUTERS

Robert Prosinečki/Foto REUTERS

Kvržić je pretvoren u beka i s njime smo dobili veliku sigurnost. Motor je bio na obje strane, imali smo dosta prilika po toj strani zahvaljujući njemu. Odigrao je odličnu utakmicu. Drago mi je što se Hodžić vratio nakon dugo vremena. Super je ovo bilo - rekao je Prosinečki 



RIJEKA Robert Prosinečki, izbornik Bosne i Hercegovine, nije štedio komplimente na račun igre Zorana Kvržića u pobjedi nad Finskom. Branič Rijeke je asistirao za jedan pogodak, te cijelo vrijeme davao impuls po desnoj strani.


– Kvržić je pretvoren u beka i s njime smo dobili veliku sigurnost. Motor je bio na obje strane, imali smo dosta prilika po toj strani zahvaljujući njemu. Odigrao je odličnu utakmicu. Drago mi je što se Hodžić vratio nakon dugo vremena. Super je ovo bilo – rekao je Prosinečki nakon utakmice. – Momci su odradili veliki posao. Znači da ima kvalitete i mislim da smo zasluženo pobijedili. Izgledali smo jako dobro u svim aspektima. Radili smo dobro, trčali smo. Kad želiš, to i dođe. Odigrali smo odličnu utakmicu, sad se idemo odmoriti prije Grčke u utorak.


Pobjeda nad Grcima mogla bi “Zmajeve” snažno gurnuti prema EURO-u.




– Grci su uvijek nama nezgodni. Učiniti će sve kako bi nas pobijedili – zaključio je Prosinečki.