Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
15. prosinca 2019.
Ispis članka: Početak kvalifikacija uvijek je vrlo važan, pokazat ćemo se u pravom svjetlu - Novi List

NoviList.hr

Početak kvalifikacija uvijek je vrlo važan, pokazat ćemo se u pravom svjetlu

Luka Modrić

21. ožujak 2019 09:12

Napisao: P. N.

Nije se teško motivirati, svaka je utakmica za nas u reprezentaciji motivirajuća, bez obzira na suparnika - a pogotovo u kvalifikacijskoj utakmici. Želimo usrećiti svoje navijače, čujemo da će ih biti mnogo, i neće biti nikakav problem motivirati se za odigravanje prave utakmice - rekao je Modrić.

Luka Modrić je dan prije utakmice s Azerbajdžanom primio AIPS-ovu nagradu za najboljeg sportaša/Foto PIXSELL

ZAGREB Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Maksimiru protiv Azerbajdžana otvara kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine. 

- Azerbajdžan može biti nezgodan ne zaigramo li od prve minute kako treba - upozorava kapetan "kockastih" Luka Modrić. - Početak kvalifikacija uvijek je vrlo važan i sigurno će gosti biti sličniji onom izdanju iz Bakua kada su protiv Hrvatske izborili 0:0, nego kad su poraženi 6:0. Poznati su kao borbena momčad i mogu stvoriti probleme, ali vjerujem da ćemo se uz podršku svojih navijača pokazati u pravom svjetlu.

Hrvatska u novi kvalifikacijski ciklus ulazi kao druga reprezentacija s Mundijala.

- Nije se teško motivirati, svaka je utakmica za nas u reprezentaciji motivirajuća, bez obzira na suparnika - a pogotovo u kvalifikacijskoj utakmici. Želimo usrećiti svoje navijače, čujemo da će ih biti mnogo, i neće biti nikakav problem motivirati se za odigravanje prave utakmice - dodao je Modrić.