Spektakularno

OVO SE NE VIĐA ČESTO Pogledajte nevjerojatan auto gol kojeg je “zabio” suigrač Ivana Perišića

Hina

Reuters

Reuters



Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac drugog pogotka za milanski Inter koji je u sklopu »International Champions Cupa« u Singapuru svladao engleskog prvaka Chelsea sa 2-1 (1-0).


Perišić je doveo svoju momčad u vodstvo od 2-0 u 53. minuti nakon što je prošao po lijevom krilu i prizemnim udarcem svladao Thibauta Courtoisa.


nter je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preko Stevana Jovetića. Courtouis je obranio Crnogorčev udarac s bijele točke, ali je Jovetić uspio odbijanac pospremiti u mrežu. Konačnih 2-1 postavio je Geoffrey Kondogbia nepromišljenim autogolom u 74. minuti kada je gotovo sa sredine igrališta lobao vlastitog vratara.




Perišić je igrao za Inter do 71. minute baš kao i Marcelo Brozović.


Ovo je treća pobjeda Intera na njegovo azijskoj turneji u isto toliko utakmica. Prošloga tjedna svladao je Lyon, a prije dva dana i njemačkog prvaka Bayern.


Po završetku prošloga prvenstva na klupu »crno-plavih« sjeo je donedavni trener Rome Luciano Spalletti koji je, ako je suditi po rezultatima pripremnih utakmica, vrlo brzo razbudio momčad Intera koja je prošlu sezonu završila na sedmom mjestu u Serie A.