Slika za vječnost

Napadali su ga, ali spojila ih je svjetleća Gospa! Mamić dirljivo izrazio ljubav Torcidi

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook

Voli vas i poštuje Maminjo, poručio je Mamić Torcidi, oduševljen koreografijom svjetleće Gospe



RIJEKA Dinamova alfa i omega, Zdravko Mamić, trenutno u bijegu od hrvatskog pravosuđa, oglasio se iz svoje rezervne domovine Bosne i Hercegovine, kako bi aplaudirao – Torcidi.


U Dalmaciji su ga vrijeđali, bacali u more, napadali, ali zbog jedne koreografije rodila se ljubav Mamića i Torcide. Konkretno, Mamića je oduševila Torcidina svijetleća gospa, koju su otkrili na utakmici Hajduka i rumunjskog FCSB-a.


Hoće li i nakon ove salve pohvala i ljubavi upućene prema navijačima splitskog kluba ta ljubav ostati neuzvraćena? Saznat ćemo, nesumnjivo, uskoro.




Što je Mamić poručio Torcidi?


– Sinoć, 9. kolovoza u 20 sati i 53 minute moj prijatelj i navijač Hajduka mi je poslao kratki video zapis s koreografijom koju je napravila Torcida. To me potaknulo da im izrazim divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti.


Sjećanje na koreografiju uz pjesmu ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata’ će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost… Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska kojima se ponosi čitava Hrvatska! Voli vas i poštuje Maminjo”, poručio je na svom Facebooku Zdravko Mamić.


Riječ je o čovjeku koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen na šest godina zatvora zbog teškog gospodarskog kriminala i izvlačenja milijuna iz GNK Dinamo.


Od bijega iz Hrvatske povremeno se javlja iz Hercegovine i Međugorja, gdje se fotografira kraj gospina kipa i bavi duhovnom obnovom te s vremena na vrijeme žali da su ga svi zaboravili.