Igrač Intera

NIKOLA RAK ‘Neće se biti lako vaditi na Riječanima, puni su samopouzdanja’

Ivana Vaupotić



ZAPREŠIĆ Za razliku o svojih kolega iz Rijeke, igrači Intera su uoči nedjeljnog međusobnog dvoboja imali više od tri tjedna prisilnog odmora zbog odgađanja prvenstvenih utakmica.


– Zimski uvjeti jako su nam otežali rad, ali trenirali smo na terenu s umjetnom travom. Nije se lako pripremati s ovako čestim odgodama utakmica jer postoji opasnost da se psihički i fizički izgubi dio onoga što smo stekli tijekom priprema. Protiv Rijeke nas očekuje jako težak teren. No, kako bude nama, tako će biti i gostima – kaže Nikola Rak, jedan od ključnih igrača zaprešićkog prvoligaša.Početak proljetnog dijela sezone Interu je donio remi sa Slaven Belupom (0:0) i poraz u srazu s Rudešom (2:0). Budući da je tijekom jeseni stvorena solidna bodovna zaliha, još uvijek nije vrijeme za uzbunu u Zaprešiću, no jasno je da sada svi priželjkuju seriju pozitivnih rezultata.

– U dvoboju s Rudešom smo momčadski podbacili i svjesni smo toga. Nismo očekivali samo bod nakon prva dva kola nastavka sezone. Sada moramo napraviti sve kako bismo opet ušli u pozitivnu seriju kakvu smo ostvarili jesenas. Stiže nam Rijeka koja je sigurno puna samopouzdanja nakon pobjede u derbiju, i tu se neće biti lako vaditi. No, njih čeka treća utakmica u tjedan dana, a mi ćemo sigurno dati sve od sebe za pozitivan rezultat – zaključuje Rak.