Europska liga

Modri puni optimizma otputovali na gostovanje Anderlechtu

P. N.

Modri u zračnoj luci Franjo Tuđman/ L. STANZL/PIXSELL

Modri u zračnoj luci Franjo Tuđman/ L. STANZL/PIXSELL

Analizirali smo Anderlecht, imamo još vremena za pripremu i bit ćemo spremni. Čitali smo o krizi kluba, ali na nama je da odigramo što bolje i donesemo u Zagreb tri boda - rekao je veznjak Ivan Šunjić



ZAGREB Modra ekspedicija otputovala je ove srijede u Bruxelles gdje ih u četvrtak (18.55 sati) čeka drugi ogled u skupnoj fazi Europske lige protiv Anderlechta.


– Očekujemo tešku utakmicu, ali idemo svakako po pobjedu. Analizirali smo Anderlecht, imamo još vremena za pripremu i bit ćemo spremni. Čitali smo o krizi kluba, ali na nama je da odigramo što bolje i donesemo u Zagreb tri boda – rekao je prije polaska iz zagrebačke zračne luke veznjak Ivan Šunjić.


– Anderlecht je dobar klub, ali idemo puni optimizma u Belgiju. Nadamo se da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom. Igramo dobar nogomet i vjerujemo u sebe. Moramo svakako biti na sto posto, a stanje u ekipi je pozitivno – nadovezao se vratar Dinama Dominik Livaković, a silan optimizam u zagrebačkim redovima prisnažio i trener Nenad Bjelica.




– Očekujemo dobru utakmicu i pobjedu, kao i svaki put. Nadamo se da ćemo dobro parirati protivniku i na kraju da ćemo se vratiti s tri boda. Svjesni smo da igramo s dobrim protivnikom, institucijom u belgijskom nogometu koji je treći na svijetu, vrlo jak protivnik. Možda nisu u najboljem trenutku, ali bez obzira na to Anderlecht ostaje Anderlecht. Pred nama je težak zadatak, nadam se da ćemo ga uspješno apsolvirati. Gledamo uvijek sebe, najvažnije da mi budemo na dobrom nivou. Uvijek kad smo bili, ostvarili smo dobar rezultat. Nismo ni mi odigrali sjajno zadnje dvije utakmice, trebamo zasukati rukave i na terenu pokazati da smo bolji – rekao je Nenad Bjelica.