Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Ispis članka: JOŠKO VLAŠIĆ: Nikola traži novi klub, ali HNL i Rijeka trenutno nisu opcije - Novi List

NoviList.hr

JOŠKO VLAŠIĆ: Nikola traži novi klub, ali HNL i Rijeka trenutno nisu opcije

Niks(i) HNL

4. kolovoz 2018 14:56

Napisao: P. N.

Točno je da tražimo klub za Nikolu, ali u ovom trenutku povratak u HNL nije opcija. Isto vrijedi i za Rijeku, uostalom nitko nas nije ni kontaktirao. Zvuči mi to više kao puštanje probnih balona... - kaže Joško Vlašić

Joško Vlašić drugačije promišlja karijeru svojega sina Nikole/I. ČAGALJ/Pixsell

RIJEKA Iz Splita se javio Joško Vlašić i prekinuo medijske špekulacije oko mogućeg povratka sina Nikole u HNL, konkretnije redove riječkoga prvoligaša. Vlašić "junior" pao je u nemilost u Evertonu, traži novu sredinu u kojoj će iskazati svoj nedvojbeni potencijal, no tata Joško ne misli da će to tako skoro biti negdje u domovini.

- Točno je da tražimo klub za Nikolu, ali u ovom trenutku povratak u HNL nije opcija. Isto vrijedi i za Rijeku, uostalom nitko nas nije ni kontaktirao. Zvuči mi to više kao puštanje probnih balona... - govori Joško i dodaje kako bi, kada bi razmatrao mogućnost povratka u HNL, Nikola radije odabrao svoj matični klub - Hajduk.

Doduše, problem je u tome što u Hajduku nema stručnjaka poput trenera Rijeke Matjaža Keka s kojim je Joško svojevremeno aktivno preispitivao mogućnosti razvoja karijere svojega sina koja je ponovo ušla u slijepu ulicu... Vlašići su se nadali da će bivši trener Evertona Ronald Koeman preuzeti kormilo Villareala i povući sobom darovitog hrvatskog veznjaka kojega je nizozemski stručnjak doveo iz Hajduka. No, Koeman je preuzeo kormilo reprezentacije Nizozemske, a "Niksi" ostao bez trenera koji mu je jamčio dobar tretman u klubu bez čega niti talentiraniji igrač od njega nemaju šanse uspjeti u zahtjevnoj ligi kao što je Premier liga.