Novo rješenje

Iz Slavena na Poljud: Željko Kopić postao trener Hajduka!

Hina

Trener Kopić će prvi trening s momčadi imati danas u poslijepodnevnim satima, a premijerni nastup na klupi Bijelih imat će u nedjelju 19. studenog u 18 sati u Puli protiv momčadi Istre 1961



Željko Kopić (40) novi je trener Hajduka, a pomoćnici će mu biti Zlatko Bašić i Toni Golem, objavljeno je u ponedjeljak na službenim stranicama splitskog kluba.


Trener vratara ostaje Tihomir Bulat, a za kondicijski dio bit će zadužen Jakov Previšić, dodaje se u priopćenju objavljenom na Hajdukovim stranicama.


Novi Hajdukov trener rođen je 10. rujna 1977. godine, posljednji klub bio mu je hrvatski prvoligaš Slaven Belupo na čijoj je klupi proveo gotovo dvije i pol sezone. Prije toga je vodio Cibaliju i NK Zagreb.




Trener Kopić će prvi trening s momčadi imati danas u poslijepodnevnim satima, a premijerni nastup na klupi Bijelih imat će u nedjelju 19. studenog u 18 sati u Puli protiv momčadi Istre 1961.


»Hvala na dobrodošlici i na pozivu u HNK Hajduk vodećih ljudi iz kluba. Osjećam veliko poštovanje, veliku odgovornost i siguran sam da ću dati sve od sebe kako bih prenio svoje ideje na momčad i kako bih napravio momčad onako kako želim da izgleda, ali i kako žele svi oni koji vole i poštuju Hajduk«, rekao je na predstavljanju Kopić dodajući kako je već neko vrijeme kontaktirao s Hajdukom.


»Taj kontakt i poveznica između Hajduka i mene postoji već duži niz godina. Nismo imali priliku, nisu se stvari poklopile da se suradnja ostvari i ranije, ali sretan sam što sam ovdje. Nikad nisam bio tip koji se bavi obećanjima, isključivo vjerujem u svoje znanje i rad, u svoje suradnike i igrače. Sve ono što imam u sebi i posjedujem dat ću da iz Hajduka izvučem ono najbolje. Za što će to biti dovoljno, pokazat će vrijeme«, dodao je.


»Hajduk sam dosad gledao kao protivnika, a sad je to moja momčad i za nju odgovaram. Imam sliku onoga što sam vidio kod prošlih trenera, zanima me način na koji će se adaptirati na moje zahtjeve i koliko brzo ćemo napraviti koheziju unutar grupe koja je posljednjim događajima poljuljana. Hajduk ima dobar igrački kadar i siguran sam da ćemo se što prije vratiti na trag dobrih rezultata«, .