U Europi nema slabih

Idući europski protivnik Rijeke je u formi: I AEK se raspucao uoči dolaska na Rujevicu!

Hina

foto: aek/twitter

foto: aek/twitter

Petros Mantalos (4'), Viktor Klonaridis (34'), Anastasios Bakesetas (74') i Sergio Ezequiel Araujo (86') zabili su pogotke za Atenjane, koji su igrali s igračem više od 49. minute nakon što je isključen bivši igrač niza HNL klubova Adnan Aganović.



RIJEKA – Felipe Benitez, pomoćni trener AEK-a, u subotu je uživo svjedočio pobjedi »Rijeke« nad »Cibalijom«. Kekov »špijun« Željko Rukavina potegao je u Atenu kako bi vidio drugu ovosezonsku prvenstvenu pobjedu (4:0) AEK-a nad »Larissom«.


Petros Mantalos (4′), Viktor Klonaridis (34′), Anastasios Bakesetas (74′) i Sergio Ezequiel Araujo (86′) zabili su pogotke za Atenjane, koji su igrali s igračem više od 49. minute nakon što je isključen bivši igrač niza HNL klubova Adnan Aganović.


Bivši igrač »Rijeke« Sandi Križman ušao je u igru za goste u 78. minuti. Grci su jedini od tri riječka suparnika u skupini D ostvarili prvenstvene pobjede ovoga vikenda.




AEK se nakon tri kola nalazi na vrhu ljestvice sa sedam bodova, koliko ima i drugi Olympiacos. Larissa je 13. s jednim bodom.


Bečka »Austrija« remizirala (2:2) je doma protiv WAC-a, a »Milan« je doživio težak poraz (4:1) u Rimu od »Lazija«.