Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Ispis članka: IGOR BIŠĆAN: Neće biti jednostavno sastaviti momčad za Hajduk, ali nećemo kukati - Novi List

NoviList.hr

IGOR BIŠĆAN: Neće biti jednostavno sastaviti momčad za Hajduk, ali nećemo kukati

Presica uoči derbija

15. veljača 2019 14:26

Napisao: Denis Frančišković

Situacija se puno promijenila po pitanju ozljeda. Još je malo gore! Vuka neće biti do kraja sezone, što mi je posebno žao. Tomečak još nije spreman, a još čekamo i na Gorgona koji je također upitan - kaže trener Riječana

Jakov Puljić i Igor Bišćan/D. FRANČIŠKOVIĆ

RIJEKA Na Rujevici ništa novo kad su u pitanju ozljede. Uoči Jadranskog derbija van stroja su Heber, Čolak, Raspopović, Capan, Punčec i Tomečak, te Vuk i Pavelić vjerojatno do kraja sezone, dok je kapetan Gorgon virozan. 

- Situacija se puno promijenila po pitanju ozljeda. Još je malo gore! - kaže Bišćan. - Vuka neće biti do kraja sezone, što mi je posebno žao. Tomečak još nije spreman, a još čekamo i na Gorgona koji je također upitan. Uglavnom neće biti jednostavno sastaviti momčad, od onog čime raspolažemo morat ćemo sastaviti najbolje. Nećemo kukati, trebat će ovo razdoblje izgurati. Nije ugodno, a događaju se ovakve neke stvari ponekad.

S druge strane "naoštren" protivnik iza kojeg su dvije vrijedne pobjede.

- Sve se zna, posebna je to utakmica za nas, posebna utakmica za navijače. Jadranski derbiji su najčešće jako zanimljivi i uzudljivi, ali i zahtjevni. Sigurno će tako biti i sutra. Na nama je da pred našom publikom pokažemo kvalitetu i iznimnu želju. To će i morati ako želimo doći do pozitivnog rezultata. Hajduk? Hajduk je dobar, puno drugačiji nego što je bio. Spremit ćemo se i sasvim sigurno će biti zanimljivo - tvrdi Bišćan.

Jakov Puljić vraća se u dobru formu i priželjkuje dobar rezultat.

- Utakmica će sigurno biti teška, ali igramo na domaćem terenu i mislim da će se dosta toga pitati nas. Očekujem i dobru atmosferu i na kraju dobar rezultat za nas - istaknuo je Jakov Puljić.