Na izlaznim vratima

Gervinho napušta Romu, dolazi El Shaarawy

Hina

Stephan El Shaarawy/ Foto Reuters

Stephan El Shaarawy/ Foto Reuters

Gervinho razmišlja o odlasku iz Rima jer je razočaran potezom čelnika kluba koji su otpustili trenera Rudija Garciju, a umjesto njega doveli Luciana Spallettija. Gervinho je imao odličan odnos s francuskim trenerom s kojim je odlično surađivao i u Le Mansu, te Lilleu



RIM – Prema pisanju talijanskih medija nogometni reprezentativac Obale Bjelokosti Gervinho (28) nalazi se na izlaznim vratima Rome, a njegovo mjesto u momčadi mogao bi preuzeti Stephan El Shaarawy (23).


Gervinho razmišlja o odlasku iz Rima jer je razočaran potezom čelnika kluba koji su otpustili trenera Rudija Garciju, a umjesto njega doveli Luciana Spallettija. Gervinho je imao odličan odnos s francuskim trenerom s kojim je odlično surađivao i u Le Mansu, te Lilleu.Veliki interes za njegove usluge pokazali su Marseille i Porto, a u igri je i nekoliko kineskih klubova.Nagađa se kako bi Gervinha na Olimpicu mogao zamijeniti talijanski napadač Stephan El Shaarawy koji se trenutačno nalazi u Monacu kao posuđeni igrač Milana.Predsjednik Monaca Vadim Vasiljev je priznao kako pregovaraju s uglednim talijanskim klubom koji želi 23-godišnjeg napadača.“U ozbiljnim smo pregovorima s jednim velikim talijanskim klubom. Ne, neću vam otkriti ime kluba,” kazao je Vasiljev.Dio medija je objavio kako osim Rome, El Shaarawyja želi i Fiorentina kako bi pojačala napad u borbi za naslov prvaka.El Shaarawy je od 2011. član Milana koji ga je prošlog ljeta poslao u Kneževinu. Igrao je i za Genou i Padovu.