Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
18. ožujka 2019.
Ispis članka: Engleski mediji bez teških riječi na račun poraza - Novi List

NoviList.hr

Engleski mediji bez teških riječi na račun poraza

Englezi tužni

11. srpanj 2018 22:57

Napisao: P. N.

he Sun tako prenosi komentare gledatelja po engleskim trgovima, koji kažu kako ih je reprezentacija, unatoč porazu, učinila ponosnima

Foto ilustracija

Englezi su gubitak u polufinalu popratili s čak manje cinizma nego li to njihovi mediji znaju raditi. The Sun tako prenosi komentare gledatelja po engleskim trgovima, koji kažu kako ih je reprezentacija, unatoč porazu, učinila ponosnima. Ističu kako je Hrvatska kako se išlo kraju pokazivala boljim suparnikom, a za Mandžukićev gol pišu da je bio posljedica kašnjenja Johna Stonesa na zatvaranje napadača Hrvatske.
Guardian pak donosi pregled utakmice, kao i snimke veselja u Hyde parku nakon gola Engleza. No, pustili su i video proslave gola Hrvatske u Zagrebu. Naslovnicu su pak okupirale fotografije uplakanih engleskih navijača.
Independent pak na naslovnici kaže “Gotovo je! Engleski heroji ispadaju nakon šoka u produžetku”, sa slikom Maguirea kojem su potopljene sve lađe. Na naslovnici je i poziv britanske policije, koja poziva sve da Svjetsko prvenstvo ne bude razlog za divljanje po ulicama.