Pijani veznjak Chelsea

Drinkwater ipak nije pio samo vodu, pijan je skrivio prometnu

Hina

Danny Drinkwater/Foto REUTERS

Danny Drinkwater/Foto REUTERS

Danny Drinkwater iz Bollington Lanea uhićen je pola sata nakon ponoći u ponedjeljak nakon sudara na Ashley Roadu u Mereu. Pušten je uz jamčevinu i treba se pojaviti pred sucem u Stockportu 13. svibnja - dodaje se u policijskom priopćenju.



LONDON Veznjak engleskog prvoligaša Chelsea Danny Drinkwater optužen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće blizu Manchestera, objavila je britanska policija u utorak.


»29-godišnjak iz Nether Alderleya optužen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće u Cheshireu,« priopćila je policija iz Cheshirea.»Danny Drinkwater iz Bollington Lanea uhićen je pola sata nakon ponoći u ponedjeljak nakon sudara na Ashley Roadu u Mereu. Pušten je uz jamčevinu i treba se pojaviti pred sucem u Stockportu 13. svibnja«, dodaje se u priopćenju.


Kako pišu britanski mediji, Drinkwater, koji je za englesku reprezentaciju odigrao tri utakmice, vozio je Range Rover koji se sudario dok se vozio kući sa zabave.




Drinkwater je došao u Chelsea iz Leicester Cityja 2017. i odigrao je 12 utakmica Premier League za londonski klub. Zadnja utakmica koju je igrao u dresu Chelsea je bila u Community Shieldu u kolovozu.