Rijeka ljubavi

TREĆA KRUNA RIJEČKIH PRVAKA Marko Vešović i Mario Gavranović uplovili u bračne vode

Nogometaši NK Rijeke uplovili u bračne vode

Nogometaši NK Rijeke uplovili u bračne vode

Nogometaši »Rijeke« obavezali su se na vječnu ljubav svojim djevojkama Tamari i Aniti, Josip Mišić u petak je pred oltar odveo Anu Čibarić, a sudbonosno da jučer je izrekao i djelatnik pressa Marko Babić



Nogometaši »Rijeke« Marko Vešović i Mario Gavranović jučer su potpisali svoje najvažnije ugovore, članovi »dream teama« s Rujevice nisu napustili redove novopečenog hrvatskoga prvaka, već su se obavezali na vječnu ljubav svojim boljim polovicama Tamari i Aniti.


Doduše, Anita i Mario Gavranović svoje su sudbonosno da izrekli još krajem prosinca prošle godine u Švicarskoj kada su svoju ljubav okrunili kod matičara, jučer su pred mnogobrojnim prijateljima i uzvanicima u Švicarskoj održali crkveno vjenčanje.


Marko Vešović i Tamara Bulatović svoju su osmogodišnju vezu pak zapečatili u budvanskom hotelu Avala.




Marku je kum bio suigrač Stefan Ristovski, čast da bude kuma novopečenoj gospođi Vešović pripala je njezinoj prijateljici Tiani Savićević.


Djevojačka večer


Djevojačka večer



Tamara Bulatović svoju je posljednju večer »slobode« provela u društvu prijateljica na Imanju Knjaz u rodnoj Podgorici, a na dan vjenčanja u Budvi ju je dočekalo iznenađenje koje joj je pomoglo da razbije tremu uoči jednog od najvažnijih dana u njezinome životu.


Poruka odabranika njezinoga srca ispisana na potplatu cipela u kojoj stoji: Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš! Tamara je svoju sreću odmah podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kojih ima više od 40.000 i pritom otkrila da je uz vjenčanicu, za koju je bio zadužen Mihailo Anušić iz novosadskog brenda Mihano Momosa, obula Valentino cipele.


Poruka budučeg supruga


Poruka budučeg supruga



snimio Silvano JEŽINA


snimio Silvano JEŽINA



Vjenčanje


Vjenčanje



Na meniju u hotelu »Avala« našle su se brojne delicije, takozvano crnogorsko predjelo koje čine pršut, sir, masline i razne pite, patlidžan punjen parmezanom i rajčicom s paštom u umaku Monte Rossa, te biftek sa šampinjonima i pire krumpirom u umaku od bijelih tartufa.


Anita Gavranović je nešto samozatajnija kada je njezin najvažniji dan u pitanju, otkrila je tek da je večer uoči vjenčanja provela u Luganu u restoranu Parco Ciani u društvu kume Kristine Križić.


Anita i Mario Gavranović u vezi su bili više od četiri godine prije nego što su u prosincu prošle godine okrunili svoju ljubav u Švicarskoj u kojoj žive njihove obitelji. Upoznali su se u Zürichu u butiku u kojem je Anita, rodom iz Dervente, tada radila. Sve ostalo je povijest.


Djevojačka večer


Djevojačka večer



Vjenčanje


Vjenčanje



Vjenčanje


Vjenčanje



Reviju vjenčanja među nogometašima »Rijeke« u petak je otvorio Josip Mišić koji je pred oltar odveo izabranicu svojeg srca Anu Čibarić, a jučer je isto učinio i djelatnik press službe kluba s Rujevice, Marko Babić, koji se na vječnu ljubav zakleo dugogodišnjoj djevojci Dragani Šmitran, ljubav kojih se rodila u Novom listu gdje su nekada oboje radili.


Njihovim će stopama iduće subote krenuti i Dario Čanađija koji će stupiti u brak s hrvatskom rukometnom reprezentativkom Andreom Čović.


Nakon šampionske, potekla je prava Rijeka ljubavi.