Traži se klub - partner

“Rijeka” umjesto Dangubića u Celje šalje Vizingera, još će neki igrači na posudbe

Ivan Volarić

Traže novu sredinu Nigerijcu Theophillusu Solomonu koji je napustio redove »Partizana«, ali i klub u kojemi bi razvijali svoje darovite juniore (Mulac, Lepinjica...)



Filip Dangubić napustio je »Celje« ove zime i vratio se kući, a na njegovo mjesto stigao je još jedan bivši junior »Rijeke«, napadač Dario Vizinger. »Rijeka« ga je povukla s posudbe iz velenjskog »Rudara« i proslijedila u redove »Celja«.


Nakon što je Florentin Matei posuđen rumunjskoj »Astri«, na Rujevici rade na još nekoliko posudbi. Traže novu sredinu Nigerijcu Theophillusu Solomonu koji je napustio redove »Partizana«, ali i klub u kojemi bi razvijali svoje darovite juniore (Mulac, Lepinjica…).


– Imamo mlade igrače koje smo priključili prvoj ekipi, ali isto tako i mlade igrače za koje mislimo da su prevazišli juniorski nogomet i koji bi trebali igrati seniorski nogomet. Radimo na tome da odu negdje na posudbu – kazao je Juričić.




Možda ne bi bilo loše da se pronađe zajednički jezik s »Istrom 1961«, koja će sigurno imati problema s kadrom na proljeće.


– S »Istrom 1961« je teško računati na nešto konkretno s obzirom na njihovu situaciju – rekao je Juričić.