Armada otoci

PLAVO BIJELI OTOK ŠIRI ČLANSTVO Mali Lošinj potpisuje odanost “Rijeci”

Edi Prodan

Članovi Udruge "Plavo-bijeli otok" s trofejima HNK Rijeka ponosno poziraju na krčkoj Veloj placi / snimio Mladen Trinajstić

Članovi Udruge "Plavo-bijeli otok" s trofejima HNK Rijeka ponosno poziraju na krčkoj Veloj placi / snimio Mladen Trinajstić

Pozivamo sve simpatizere našeg kluba na otoku Lošinju da dođu na susret gdje će se moći učlaniti u Nogometni klub Rijeka, klub navijača Armada i novo osnovanu podružnicu udruge Plavo bijeli otok Cres-Lošinj, istaknuto je u pozivu Plavo-bijelog otoka simpatizerima »Rijeke« na tom atraktivnom otoku!



»Otok cijeli bit će plavo bijeli!«. Deviza koja je u prvoj fazi važila za Krk, od danas postaje važeća i za najveći dio Kvarnera. Riječ je, dakako, o aktivnostima udruge Plavo-bijeli otok osnovane na Krku što je odnedavno vrlo angažirana i na Cresu. A da je tvrdnja o »većinskom udjelu« na Kvarneru istinita trebalo bi potvrditi današnje osnivanje ogranka Plavo-bijelog otoka u Malom Lošinju.


– Pozivamo sve simpatizere našeg kluba na otoku Lošinju da dođu na susret gdje će se moći učlaniti u Nogometni klub Rijeka, klub navijača Armada i novo osnovanu podružnicu udruge Plavo bijeli otok Cres-Lošinj, istaknuto je u pozivu Plavo-bijelog otoka simpatizerima »Rijeke« na tom atraktivnom otoku!


Skup će se s početkom u 16 sati održati u prostorijama Kreativnog skloništa, zanimljivog kluba mladih što se nalazi u malološinjskoj Omladinskoj ulici, a na njega je pozvana i gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.




– Dajemo svu podršku osnivanju još jedne naše podružnice unutar Primorsko-goranske županije, na otoku Lošinju gdje je »Rijeka« oduvijek imala mnogo simpatizera. Vidimo se danas u Malom Lošinju, a prema najavama očekuje se da će danas svoju odanost »Rijeci«, Armadi i Plavo-bijelom otoku potpisati najmanje stotinu novih članova – istaknuo nam je Dejan Božić, predsjednik KN Armada, koji će i sam biti na Lošinju.


Ono što pak mogu istaknuti stariji poklonici »Rijeke«, činjenica je kako je Lošinj svojedobno bio itekakva baza navijača »Rijeke«. Uostalom, sedamdesetih godina kada je prvoligaš s Kantride osvajao svoje prve kupove, oni su se na posebnim, prigodnim svečanostima itekako znale proslavljati u lošinjskim hotelima.