Zabio Dinamu i Hajduku

Momčilo Raspopović nakon Hajduka: “Sretni smo, ali rezultat ne pokazuje realnu sliku”

Portal Novilist.hr

Momčilo Raspopović/Foto D. KOVAČEVIĆ

Momčilo Raspopović/Foto D. KOVAČEVIĆ

Možemo reći da se tako pogodilo da sam oba gola za Rijeku dao na "velikim" utakmicama. Drago mi je zbog toga... - kaže desni bek riječke momčadi



RIJEKA Nogometaš Rijeke Momčilo Raspopović ušao je na Poljudu u igru u 71. minuti, da bi samo desetak minuta kasnije pogodio za vodstvo gostiju od 2:0, što je ujedno njegov drugi pogodak za riječku momčad. Prvi pogodak za “bijele” upisao je protiv Dinama na Maksimiru. 


– Možemo reći da se tako pogodilo da sam oba gola za Rijeku dao na “velikim” utakmicama. Drago mi je zbog toga, ali ne bi se ljutio i da dajem golove na “manjim” utakmicama – rekao je desni bek Rijeke nakon susreta na Poljudu za klupsku web stranicu. 


– Dali smo sve od sebe, svi koji su od početka krenuli igrati pa sve do kraja. Iako, rezultat ne pokazuje realnu sliku jer je utakmica bila veoma teška, ali smo svakako sretni radi rezultata. Ova tri boda nam puno znače radi samopouzdanja, pogotovo kada je riječ o tako visokoj pobjedi. Ona će nam sigurno dati krila da damo sve od sebe i u sljedećim utakmicama i da uzmemo što više bodova – zaključio je Raspopović.