Izbor sudaca

Kukić opet iznenadio izborom: U Splitu će suditi Bruno Marić, pomažu mu Vučemilovićevi mahači

Ivan Volarić



Povjerenik za suđenje Dušan Kukić ponovo je iznenadio izborom sudaca barem kada je u pitanju idući susret »bijelih« i gostovanje u Parku mladeži.


Kukić je taj ogled odlučio povjeriti Bruni Mariću, koji je ne tako davno upravo u u tom dijelu Hrvatske bio meta huliganskog nasrtaja. To naravno nema apsolutno nikakve veze s »Rijekom«, ali nejasno je čemu Marića izlagati mogućim neugodnostima, na koncu nakon svega pravo je pitanje tko mu može garantirati sigurnost za njegova boravka u Splitu.


Ono što ima izravne veze s »Rijekom« je izbor njegovih pomoćnika za nedjeljni ogled u Parku mladeži (17 sati). Borut Križarić (Čakovec) i Goran Loparac (Sladojevci) se nisu baš proslavili prošle nedjelje kao Vučemilovićevi pomoćnici u derbiju kojega je prema općoj ocjeni obilježilo loše i pristrano suđenje.




Ovo će biti čak šesta prvenstvena utakmica ove sezone u kojoj će Loparac mahati »Rijeci«, Borut Križarić je to učinio pet puta. Loparac je pritom u posljednje vrijeme pretplaćen na susrete »Rijeke«. Mahao je protiv »Slaven Belupa« u Koprivnici, protiv »Dinama« u Maksimiru, te sada u Parku mladeži.