Uoči Varaždina na Rujevici

IVAN TOMEČAK Želimo se oprostiti na najbolji mogući način

Portal Novilist.hr

Ivan Tomečak/Foto PIXSELL

Ivan Tomečak/Foto PIXSELL

Atmosfera je vesela, onakva kakva i treba biti nakon dobrih rezultata. Spremni smo za utakmicu, moramo biti maksimalno u pristupu i ne dopustiti nikakvu nonšalanciju - kaže desni bek "bijelih"



RIJEKA Nogometaši Rijeke sutra od 15 sati odigrat će posljednju utakmicu u 2019. godini na Rujevici, a gost je pretposljednji na ljestvici – Varaždin. Oproštaj za ovu godinu pred svojom publikom najavili su trener Simon Rožman i igrač Ivan Tomečak. 


– Varaždin je vrlo organizirana ekipa i ako pogledate rezultate su jako dobri. Neće biti lako, čvrsta su ekipa u bloku s dobrom tranzicijom. Igrači su svjesni da sve što rade dobro moraju ponavljati iz utakmice u utakmicu – rekao je Simon Rožman na konferenciji za medije.


– Moramo napraviti sve da pred našim navijačima dođemo do pobjede. Ne živi se od povijesti, a igrači su vidjeli kako tribine navijaju kada se ide glavom na svaku loptu.




S trenerom se složio i desni bek “bijelih” Ivan Tomečak. 


– Atmosfera je vesela, onakva kakva i treba biti nakon dobrih rezultata. Spremni smo za utakmicu, moramo biti maksimalno u pristupu i ne dopustiti nikakvu nonšalanciju. Želimo se oprostiti na najbolji mogući način u posljednjoj utakmici ove godine pred svojim navijačima – zaključio je Tomečak.