Lokomotiva - Rijeka

Današnju utakmicu u Kranjčevićevoj sudit će Pajač, Pejin se ozlijedio na treningu

Ivana Vaupotić

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Po svemu sudeći, Pajaču je »Rijeka« suđena. Prije osam dana dijelio je pravdu na derbiju u Maksimiru, a sada opet ima istu ulogu na utakmici štićenika Matjaža Keka.



Današnju utakmicu u Kranjčevićevoj trebao je suditi Tihomir Pejin, ali on se ozlijedio na svom redovnom treningu u petak.


– Zbog toga je umjesto Pejina delegiran Igor Pajač, koji je njegova zamjena. Inače, Pajač je ove nedjelje trebao suditi utakmicu juniora »Sesveta« i »Rijeke« koju će preuzeti Fran Jović – objašnjava Josip Brezni, povjerenik za natjecanje HT Prve lige.


Po svemu sudeći, Pajaču je »Rijeka« suđena. Prije osam dana dijelio je pravdu na derbiju u Maksimiru, a sada opet ima istu ulogu na utakmici štićenika Matjaža Keka. S druge strane, čini se da je »Rijeka« postala zdravstveni rizik za suce. U 23. minuti utakmice s »Osijekom« na Rujevici ozlijedio se Goran Gabrilo, kojeg je morao zamijeniti Marko Matoc, a sada je nastradao i Pejin.




Inače, ova nedjelja predstavlja raritetan dan za hrvatski klupski nogomet. Naime, sve momčadi »Rijeke« koje sudjeluju u natjecanjima na nacionalnoj razini danas imaju prvenstvene utakmice u Zagrebu. Seniore očekuje gostovanje kod »Lokomotive«, juniori u Sesvetama igraju zaostalu utakmicu 2. kola s istoimenim domaćinom, a stariji pioniri i kadeti na rasporedu imaju oglede sa »Zagrebom« u Veslačkoj.