Danko Matrljan

ČISTA EMOCIJA Kantrida je hram našega nogometa, bio sam na rubu suza

Denis Frančišković

Navijači su jako emotivno doživjeli povratak pod stijene/S. JEŽINA

Navijači su jako emotivno doživjeli povratak pod stijene/S. JEŽINA

Fantastična priredba, mogu reći da su me trnci prolazili još dok smo se spuštali autobusom na Kantridu i kad sam vidio velik broj navijača - kaže Danko Matrljan, pomoćni trener Rijeke i nekadašnji istaknuti golgeter



RIJEKA Velika subota riječkog nogometa uglavnom je sve oduševila. Malo tko je bio ravnodušan na ono što je režirao KN Armada, a svojim doprinosom na razinu više digli igrači i navijači.


Danko Matrljan, pomoćni trener posebno je osjećajno doživio povratak pod stijene, na isto ono mjesto gdje je kao igrač zabijao golove i doživljavao ovacije.


– Fantastična priredba, mogu reći da su me trnci prolazili još dok smo se spuštali autobusom na Kantridu i kad sam vidio velik broj navijača. Bila je to provala emocija, bio sa na rubu suza. Svi mi stariji smo s dosta emocija doživjeli sve ovo – ističe Matrljan, dodajući: – Što se tiče samog ambijenta, on je u meni probudio uspomene. Navijači su pokazali koliko vole i koliko su uz naš klub. Povratak Kantridi je u svemu tome dio tradicije, ona je naš hram nogometa.




Zadovoljstvo nije krio niti Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora »bijelih«. I sam je u smiraju karijere kao čuvar mreže bio sudionik nogometnih zbivanja na Kantridi.


– Bilo je fantastično, organizirano na vrhunskoj razini i stvarno treba čestitati svima koji su u tome sudjelovali. Na sve se nadovezala naša momčad koja je odigrala super utakmicu. Navijači su nas nosili, bili su fenomenalni. Što reći? Veliki praznik nogometa. Sve je bilo riječki, sa smislom, s idejom, s energijom… Bio je ovo stvarno pun pogodak nakon kojeg želimo tu energiju prenijeti na prvenstvo – rekao je Mance.