Kapetan "Rijeke"

Bradarić: Zahvaljujem navijačima što su nas bodrili i ipak nakon ovakvog poraza pokazali da su uz nas

Marko Cvijanović

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER



Kapetan riječkoga prvoligaša trezveno je poslije utakmice govorio o razlozima neugodnoga poraza od »Dinama«, drugog uzastopnog prvenstvenog.


–  Neki bi rekli da je napokon došao kraj toj našoj nepobjedivosti na Rujevici. »Dinamo« je zasluženo pobijedio. Ušli smo u utakmicu s puno nekog respekta i dosta loše, iz dva prekida primili golove. Trgnuli smo se na poluvremenu, rekli da se moramo trgnuti i nešto pokazati, malo nam je pomoglo i isključenje, ali nismo uspjeli zabiti da im stvorimo nervozu – kaže Filip Bradarić, koji ne želi da se ovi porazi odraze na psihološku stabilnost momčadi u nastavku sezone i izazova što ju očekuju.


–  Moramo dignuti glavu gore, krvavo smo radili prošle sezone da bismo sada pričali nešto loše o zadnje dvije utakmice. Imamo zahtjevno gostovanje u Grčkoj, moramo se skupiti svi zajedno i odraditi na najbolji mogući način.




Razloge neprepoznatljivog poraza kapetan »bijelih« našao je u manjku agresije, možda i prevelikom uvažavanju suparnika.


– Ne znam odakle taj respekt prema »Dinamu«, ne tražim alibije, ali jednostavno se dogodilo. Sada je lako pričati, možda smo morali biti agresivniji, ali… Sada moramo čestitati »Dinamu«. Želim se zahvaliti navijačima što su nas bodrili i ipak nakon ovakvog poraza pokazali da su uz nas. Nadam se da ćemo im na tome i vratiti – zaključio je Bradarić.