Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Ispis članka: Bišćan nakon poraza: 'Zadovoljan sam s prvih pola sata, posebno žustrinom i agresijom' - Novi List

NoviList.hr

Bišćan nakon poraza: 'Zadovoljan sam s prvih pola sata, posebno žustrinom i agresijom'

Trener Rijeke

6. srpanj 2019 07:14

Napisao: Denis Frančišković

Foto Roni Brmalj

Igor Bišćan zadovoljan je tijekom slovenskih priprema. Pri svemu bitna mu je minutaža za svakog igrača.

- Prva utakmica je počela dosta dobro, bila je žustra, tempo dobar. Posebno dobri bili smo prvih 25 minuta, poslije smo pali, primili dva naivna gola. Najbitnije je da smo se dobro istrčali, dali smo maksimum, onoliko koliko se može u ovoj fazi priprema. Dogovor je bio da uđemo jako, da vidimo koliko ćemo izdržati. Dečki su nakon teškog mini ciklusa dobro sve odradili, a najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Druga utakmica nije bila protiv toliko jakog protivnika i ne treba je nešto posebno analizirati - ustvrdio je trener »bijelih«.

Bilo je vidljivo da su Rusi u punijoj formi, riječku tek treba tempirati?

- Za pretpostaviti je da nismo još u optimalnoj formi i ne bi niti trebali biti. Zadovoljan sam s prvih pola sata, posebno s energijom žustrinom i agresijom. Poslije smo pali... No, nema veze, jako smo dobro iskoristili utakmicu protiv jednog čvrstog protivnika. Sad ćemo se malo osvježiti i onda bismo trebali za jednu nijansu biti življi i rastrčaniji.

Vidjeli smo Darka Velkovskog i u ulozi zadnjeg veznog?

- Nije bilo niti previše solucija, a Velkovski to zna igrati. Dečko je talentiran i tehnički dosta dobar, ali vidi se da je ostavilo traga vrijeme u kojem je bio van terena i igrao drugu poziciju - zaključio je Bišćan.