Sve riješeno

BIŠĆAN POTVRDIO CIPRANIMA: Napuštam Anarthosis jer odlazim u Rijeku!

P. N.

Jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anarthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anarthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje i tamo ću nastaviti karijeru - rekao je Bišćan.



RIJEKA Igor Bišćan u svojem razgovoru za ciparski portal anorthosis24.net potvrdio da nakon svega 24 sata na funkciji trenera Anarthosisa napušta klub i vraća se u domovinu na poziv vodstva Rijeke.


– Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjuće situacije, na neki način me je sramota. Međutim, jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anarthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anarthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje i tamo ću nastaviti karijeru – kazao je između ostaloga Bišćan.