Susret u tunelu

Andrijašević: ‘Drago mi je da sam opet zabio za Rijeku’; Bradarić: ‘Zaželjeli smo sreću jedan drugome’

Denis Frančišković

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza



RIJEKA – Vratar Riječana Andrej Prskalo nije krio nezadovoljstvo nakon derbija.


– Frustrirajuće… Na kraju je ispao remi, ali mislim da smo imali puno bolje šanse nego Hajduk. Kao da nas u zadnje vrijeme neće sreća. Pad u igri? Nakon 65. minute nekako smo se povukli, a gosti su počeli stvarati šanse. No, smogli smo snage da se još malo dignemo, ali bez uspjeha.


Franko Andrijašević zabio je povratnički prvijenac.




– Drago mi je što sam uspio prvu utakmicu za Rijeku zabiti. Prvo poluvrijeme smo dosta dobro izgledali, bili visoko, imali konkretnije šanse, međutim u nastavku smo se povukli. Ne znam koji je točno razlog. Dopustili smo Hajduku inicijativu, to drugo poluvrijeme moramo popraviti, koliko vidim s dečkima to je bio problem i u drugim utakmicama. Osjećaji? Radovao sam se debiju, bilo mi je lijepo istrčati i ponovo osjetiti tu atmosferu – rekao je Franko.


Filip Bradarić vratio se na Rujevicu u dresu Hajduka.


– Možeš ti upozoravati suigrače na ulazak Andrijaševića iz drugog plana, no on ima odličan tajming i još bolji udarac. Sjajno je pogodio, mi smo se digli u drugom poluvremenu i izborili remi.


Povratak na Rujevicu? Istina, pozdravio sam sa s Frankom u tunelu, mi se znamo od malena i zaželjeli smo sreću jedan drugome. Svatko sad ide svojim putem i treba tako ići dalje. Meni je najvažnije od svega da mene svi bivši suigrači i dalje cijene i vole i da sam s njima stvarno ostao u savršenom odnosu – rekao je bivši kapetan Rijeke. 


Denis FRANČIŠKOVIĆ


MEDIAMPDownload All