Šesti poraz u nizu

Trener Cibone Mršić podnio ostavku

Hina

Poraz od Zvezde bio je šesti u nizu, a sa tribina se jasno čula poruka navijača, koji su uzvikivali »Mršiću odlazi«. Direktor Cibone Zdenko Antunović objavio je kako će privremeni trener biti Danijel Lutz, dosadašnji Mršićev pomoćnik, a ime novog trenera trebalo bi biti poznato do kraja sljedećeg tjedna



ZAGREB Nakon domaćeg poraza od Crvene zvezde 63-71 u 10. kolu ABA lige trener Cibone Veljko Mršić ponudio je u subotu ostavku, koju je vodstvo kluba prihvatilo.


Direktor Cibone Zdenko Antunović objavio je kako će privremeni trener biti Danijel Lutz, dosadašnji Mršićev pomoćnik, a ime novog trenera trebalo bi biti poznato do kraja sljedećeg tjedna.Poraz od Zvezde bio je šesti u nizu, a sa tribina se jasno čula poruka navijača, koji su uzvikivali »Mršiću odlazi«.»Ako sam ja problem, tu problema neće biti, lako ćemo naći rješenje. Većina publike očito misli da sam ja problem i to se potencira već od prvog kola. To možemo riješiti, ponudit ću ostavku«, kazao je Veljko Mršić na konferenciji za novinare nakon subotnje utakmice.Danijel Lutz vodit će Cibonu u srijedu u 4. kolu Eurokupa na gostovanju kod Choleta.