Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
17. siječnja 2019.
Ispis članka: Potpuno novi Drele vodit će Farmu, najavio krv, znoj i suze u reality showu Nove TV - Novi List

NoviList.hr

Potpuno novi Drele vodit će Farmu, najavio krv, znoj i suze u reality showu Nove TV

Lijeva Mijina ruka

3. rujan 2018 18:09

Napisao: P. N.

Potpuno novi Drele vodit će Farmu, najavio krv, znoj i suze u reality showu Nove TV

Poznati televizijski i radijski voditelj, Davor Dretar Drele, vraća se svojim ''korijenima''. Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Drele ponovno preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako uz Miju Kovačić gledati u šestoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

Jako sam radostan! Sada sam se promijenio kao što se može i vidjeti, idem češće u teretanu, ja sam jedan potpuno drugi čovjek, kod mene više nema milosti, nema labavo! Ove godine će svim natjecateljima biti jako teško sa mnom“, otkrio je Drele kakva će biti njegova voditeljska uloga te zaključio:

Kao što je to svojedobno rekao Winston Churchill - krv, znoj i suze!

Osim Mije i Drele, svakog tjedna farmere će, već tradicionalno, posjećivati mentor Joža koji će ih nadzirati, savjetovati, kritizirati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati njihov rad. 

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od četiri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna.

Kako će izgledati njihova borba, život, suživot i opstanak na farmi gledatelji će imati priliku pratiti uskoro na Novoj TV.