Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
22. ožujka 2019.
Ispis članka: Dino Miklaužić je nova hrvatska Zvjezdica! - Novi List

NoviList.hr

Dino Miklaužić je nova hrvatska Zvjezdica!

Dječji glazbeni show

16. travanj 2016 11:38

Napisao: Portal Novilist.hr

 Desetogodišnjak iz Huma na Sutli je za dlaku pobijedio Emmu Uvalić i prema mišljenju i odluci žirija dobio više bodova te tako, nakon Mie Negovetić, postao druga hrvatska Zvjezdica

Dino Miklaužić

ZAGREB Dino Miklaužić je nova hrvatska Zvjezdica! Desetogodišnjak iz Huma na Sutli je za dlaku pobijedio Emmu Uvalić i prema mišljenju i odluci žirija dobio više bodova te tako, nakon Mie Negovetić, postao druga hrvatska Zvjezdica.

“Bio sam van sebe, nisam mogao vjerovati kada je Doris rekla moje ime. Zaista su me iznenadili. Presretan sam”, prvo je što je palo na pamet mladom Dini kada je voditeljica showa objavila da je upravo on osvojio laskavu titulu na kojoj mu je prva čestitala majka Jelena koja je finale pratila u backstageu.

„Mama je bila jako sretna i ponosna, kao i moji prijatelji iz škole koji su me dočekali pljeskom. Učiteljica mi je napisala pismo“, kazao je Dino koji će pobjedu proslaviti u krugu obitelji.

„Mama, tata, seka i rodbina. Slavit ćemo doma, uz puno pjesme“, kaže Dino kroz smijeh.

Mama Jelena se šali i kaže da njoj više nije smiješno jer, otkrila nam je, Dino u zadnje vrijeme samo pjeva! „Čini mi se da je zaboravio govoriti, samo pjeva. Morat ću ga početi opominjati, stalno mi govori: Mama jesi li čula ovu pjesmu? Mama jesi čula ono?“, kroz smijeh nam govori majka dječaka koji je ozbiljno odlučio čime se želi baviti, barem u bliskoj budućnosti.

Podršku je, osim od roditelja, dobio i od članova žirija, a maestro Šljivac mu je savjetovao da nikada ne prestane vježbati, razvijati i školovati glas.