Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Ispis članka: Što niža temperatura, to duža kosa: Lijepa hrvatska voditeljica ponosno pokazala novi image - Novi List

NoviList.hr

Što niža temperatura, to duža kosa: Lijepa hrvatska voditeljica ponosno pokazala novi image

Prikladna frizura

2. ožujak 2018 15:54

Napisao: P. N.

Foto: https://www.instagram.com/ecija_ivusic/

Ecija Ivušić voli svoj Instagram profil, zapravo voli dijeliti svoja emocionalna stanja, promjene imagea na ovoj društvenoj mreži.

Voditeljica je tako podijelila svoju novu frizuru s ekstenzijama oko kojih je čini se dugo dvojila. Ispeglana kosa duža za vidnih desetak centimetara svakako je novost koja lijepo pristaje uz njeno lice. Uz objašnjenje: Što niža temperatura, to duža kosa, post je znakovito uveličan i sasvim prikladan. 

Ovo nije prvi put da lijepa Velolučanka mijenja svoj image. Do sada je to uglavnom bilo vezano uz posao ili uz prekid veze. Naime, u svojoj je ispovijesti, koja je također ovjekovječena na ovoj mreži u jednom ranijem postu, objasnila kako je pri početku rada na televiziji dobila naputak kako brinete djeluju vjerodostojnije. 

Prošle je godine zbog prekida jednogodišnje veze voditeljica podijelila status uz detaljan opis prekida preko "cedulje", koji ju je emocionalno pokosio, i svoj razlog za promijenom frizure. 

Mora se priznati kako zavodljivoj Eciji svaka frizura dobro stoji, ali pregledavajući njezin Instagram ipak se je istakla njezina crvena kapica pod kojom se nedavno snimala.

I eto, baš joj pristaje, Ecija je prava Crvenkapa, mila, draga, prostodušna...

Foto: https://www.instagram.com/ecija_ivusic/