Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 4
Sutra: 6° 6° 4
24. siječnja 2019.
Ispis članka: SLAVNA GLUMICA U HRVATSKOJ Dok suprug Daniel radi, Julia Roberts uživa s klincima - Novi List

NoviList.hr

SLAVNA GLUMICA U HRVATSKOJ Dok suprug Daniel radi, Julia Roberts uživa s klincima

Posjet Lijepoj našoj

25. rujan 2017 07:16

Napisao: Ivana Kocijan

Juliju Robert uskoro ćemo gledati u inspirativnoj obiteljskoj drami »Čudo« u kojoj joj je partner Owen Wilson

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Slavna holivudska glumica Julia Roberts ovih dana boravi u Lijepoj Našoj. Naime, njezin suprug Daniel Moder direktor je fotografije na Netflixovom filmu »Ibiza« koji se od ljeta snima diljem obale, a poznata glumačka zvijezda često ga s djecom posjećuje na snimanju. U srpnju su tako viđeni u Beogradu gdje je također sniman film, a proteklog vikenda kamere su ih uhvatile u Splitu. Julia Roberts snimljena je na plaži splitskog hotela u društvu supruga i djece.

Kako prenose dalmatinski portali, glumica koja će sljedećeg mjeseca proslaviti 50. rođendan prvu je večer u Splitu provela u razgledavanju grada, a potom je otišla i na večeru.

U subotu je sa suprugom, djecom i prijateljima lijepo vrijeme iskoristila za izlet jahtom do Hvara, što je videom zabilježila Phoebe Robinson, glumica koja igra u spomenutom filmu.

Prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, slavna je glumica navodno posjetila i Dubrovnik te je u jednoj suvenirnici u centru grada kupovala nakit te sitnice za Božić.

Inače, režiju američke romantične komedije »Ibiza« koja se snimala i na Zrću i Hvaru potpisuje Alex Richanbach, dok je za scenarij zadužena Lauryn Kahn. Glavnu ulogu u filmu tumači 31-godišnji škotski glumac Richard Madden, najpoznatiji po ulozi u popularnoj seriji »Igra prijestolja«. U ostalim su ulogama Vanessa Bayer, Gillian Jacobs, Augustus Prew, Felix Gomez i drugi.

S druge strane, Juliju Robert uskoro ćemo gledati u inspirativnoj obiteljskoj drami »Čudo« u kojoj joj je partner Owen Wilson. (I. Ko.)

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL