Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 24° 1
Sutra: 24° 24° 1
23. srpnja 2019.
Ispis članka: SAMO ZA VELIKE GRUDI Novi model bikinija nije baš za igranje picigina, ali odličan je za poziranje - Novi List

NoviList.hr

SAMO ZA VELIKE GRUDI Novi model bikinija nije baš za igranje picigina, ali odličan je za poziranje

Modni iskorak

7. lipanj 2019 10:11

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Nova moda kupaćih kostima mogla bi uskoro preplaviti plaže. Modni iskorak je ovaj put rezerviran samo za one s velikim grudima. Predstavlja pravo blagodatno riješenje za sve pripadnice ljepšeg spola koje do sada nisu mogle naći dovoljno veliki grudnjak.

Ovaj model vrlo je rastezljiv, a dopušteno je da grudi i malo provire. Važno je samo da se prekriju baš najintimniji dijelovi, odnosno oni dijelovi grudi koje ne "podržavaju" ni društvene mreže. Jednostavno savršen za fotografiranje.

hsgt

Inovativni kroj i nepraktičnost ovog kupaćeg možda će doći u pitanje kad vlasnice odluče zaplivati, jer nenadana strujanja i otpori vode mogli bi vlasnice razgolititi.

Problem bi naročito mogao biti pri plivanju leđnim stilom, ali i pri ronjenju, odnosno izranjanju. Možda nije baš ni najpraktičniji za igranje picigina, ali zanemarimo li ove sitne nedostatke, novi model je savršen za sunčanje i fotografiranje.

js