Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Ispis članka: Rihanna u dobrim odnosima s bivšim? Objavila video u kojem sluša njegov novi hit - Novi List

NoviList.hr

Rihanna u dobrim odnosima s bivšim? Objavila video u kojem sluša njegov novi hit

Imaju burnu prošlost...

23. listopad 2019 08:20

Napisao: P. N.

Rihanna je na Instagramu objavila video u kojem prikazuje svoje nove proizvode za Fenty Beauty, dok je u pozadini svirala Chrisova pjesma...

Foto Instagram

Iako imaju jako burnu prošlost, Rihanna i Chris Brown očito su sada u dobrim odnosima. Popularna pjevačica u slobodno vrijeme voli slušati Chrisove nove pjesme, a ni on nije ostao ravnodušan na tu činjenicu, prenosi HollywoodLife.

Rihanna je na Instagramu objavila video u kojem prikazuje svoje nove proizvode za Fenty Beauty, a zanimljivo je kako je za glazbu koja će svirati u pozadini odabrala upravo pjesmu svojeg bivšeg „Come Together“.

Zanimljiv odabir s obzirom na njihovu prošlost u kojoj je Chris Brown pretukao Rihannu. Pjevačica je očito ipak odlučila smiriti strasti i ostaviti u prošlosti sve negativno što se događalo s njima, a Chris joj se na neki način i zahvalio na Instagram Storyju. On je podijelio njezin video gdje se može čuti njegova nova pjesma te je stavio sretne emojije sa srcima.

Čini se da bi Chris volio obnoviti svoju vezu s Rihannom, ali to se vrlo vjerojatn neće dogoditi jer je i ona sama izjavila kako je pjevač za nju samo prošlost te je u sretnoj vezi sa saudijskim milijarderom.