Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Ispis članka: Priča se o prisnom odnosu Kylie Jenner i poznatog pjevača: Je li na pomolu nova ljubav? - Novi List

NoviList.hr

Priča se o prisnom odnosu Kylie Jenner i poznatog pjevača: Je li na pomolu nova ljubav?

Rođendanski party

28. listopad 2019 07:56

Napisao: P. N.

Drugi je izvor za Us rekao da su Jenner i Drake "proveli puno vremena pričajući jedno s drugim.

FOTO/Instagram FanArt

Prošlog su tjedna krenule glasine da je pravi razlog prekida Kylie Jenner i Travisa Scotta zapravo pjevač Drake. Svjedoci s rođendanskog partyja Drake dolijevaju ulje na vatru govoreći da su Jenner i Drake čitavu večer bili blizu jedno drugoga, prenosi Bossip.

"Većinu je vremena provela kraj Drakea i njegovih prijatelja. Kylie je repala i plesala s prijateljima dok je stajala kraj Drakea. Iako nisu plesali zajedno, činilo se da imaju odličnu povezanost" otkriva izvor.  Izvori dodaju i da je Jenner pila Mod Sélection Champagne te uživala.

Drugi je izvor za Us rekao da su Jenner i Drake "proveli puno vremena pričajući jedno s drugim. "Čini se da uživaju u međusobnom društvu. Šalili su se i Kylie se smijala. Činila se doista sretnom i u odličnom raspoloženju, a ona i Drake su bili poprilično ležerni jedno kraj drugoga. Čini se da tu ima privlačnosti", kaže izvor.

Bossip prenosi da Kylie i Drake imaju prošlost. Kanadski je reper bio glavni izvođač za njezin šesnaesti rođendan još 2013. godine. Drake je čak bio i na božićnom tulumu čitave obitelji 2015. godine. 

Druženja su se malo smirila kada ga je reper Pusha T. "roštiljao" na društvenim mrežama prošle godine, ali i kada je Kanye West doznao da je Drake pratio njegovu ženu, Kim Kardashian, na Instagramu. Kim je kasnije negirala navode da je ikada spavala s poznatim reperom.